13.7. Metateos 8: Hosiasluoma & Rämä: Noidat Nokinenä ja sen Sisko

banner_noidat_465

13.7.2018 klo 18–18:45.
Esitys on ilmainen.
Facebook: https://www.facebook.com/events/489878771476741/?active_tab=about

Oksasenkadun heinäkuun metateostaiteilijat ovat esitystaiteilijat Niina Hosiasluoma ja Laura Rämä. He kommentoivat galleriassa esillä olevia Aura Saarikosken ja Salla Salinin näyttelyitä teoksella Noidat Nokinenä ja sen Sisko. Siinä kosmos näyttäytyy kummassa valossa. Ollaan niin sanotusti jännän äärellä, kun noidat Nokinenä ja sen Sisko iskeytyvät näyttelyn ytimeen.

Metateoksessa kunkin näyttelyn inspiroimana syntyy toinen teos. Näyttelyyn kutsutaan toisen taiteenalan edustajia tekemään siitä tai siihen oma tulkintansa, kommenttinsa, lisäyksensä tai interventionsa. Hosiasluoma ja Rämä aloittivat metateosuransa viime vuonna Kallio Kunsthallessa, jossa Niilo ja iskä kävivät tekemässä oman elämänsä ikebanaa Aaltopeltiä ja amarylliksiä -näyttelyssä. Esityshän oli luonnollisesti loistava, eikä vähempää odoteta nytkään.

Noidat tulee, oletko valmis?

Comments are closed.