Kerro minulle mistä kana kusee – Conversations about contemporary topics 4 – 7.4.2019

Joonas&KAri

”Kerro minulle mistä kana kusee – Conversations about contemporary topics” on näyttelystä, performanssista ja yksityisten keskustelujen sarjasta koostuva kokonaisuus  Oksasenkatu 11 -galleriassa ajalla 4 – 7.4.2019.

Gallerian aukioloajat: To – Su 16.00 – 20.00
Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 3.4. kello 18:00. Performanssi kello 19:00.

Teokset:
Kokeellisten taiteiden nomadinen akatemia:
Ilmanala / Climate
Video, 20 min
Sietokyky /Exitdenial
Video, 5 min

Joonas Jokiranta:
Puhetta kellarissa / Talking in the cellar,
installaatio / installation
Face to Face
performanssi / performance,
esitykset / shows: Wed 3.4. at 19.00, Sun 7.4. at 18.00

”Kerro minulle mistä kana kusee” -keskusteluissa näyttelyn aukioloaikoina taiteilijat Joonas Jokiranta ja Kari Yli-Annala kutsuvat juuri sinut henkilökohtaisesti kertomaan meille missä nyt mennään. Rohkaisemme erityisesti ottamaan esiin polttavat kysymyksesi, jotka jäivät ottamatta puheeksi missä tahansa tilanteessa tai tilaisuudessa.

”Kerro minulle mistä kana kusee – Conversations about contemporary topics” on osa vuonna 2009 perustetun Kokeellisten taiteiden nomadisen akatemian 10-vuotisjuhlaohjelmaa. Kuluneen 10 vuoden aikana akatemia on joko itse tai yhteistyössä järjestänyt 5 äänitaidetapahtumaa, postitaidenäyttelyn, muita näyttelyitä, performansseja, 7 kansainvälistä liikkuvan kuvan festivaalia, työpajoja, kaksi lukupiiriä sekä neljä 10 – 12 tunnin Keskipäivä-keskiyö -elokuvasymposiumia.

“Kerro minulle mistä kana kusee – Conversations about contemporary topics” consists of an exhibition, a performance and a series of individual conversations in Oksasenkatu 11 Gallery, Helsinki between 4 – 7.4.2019.

Gallery opening times: Thu – Su 16.00 – 20.00.
Welcome to the opening on Wednesday 3.4. at 18:00. Performance at 19:00.

Works:
Nomadic academy of experimental arts:
Ilmanala / Climate
Video, 20 min
Sietokyky / Exitdenial
Video, 5 min

Joonas Jokiranta:
Puhetta kellarissa / Talking in the cellar,
installaatio / installation
Face to Face
performanssi / performance,
esitykset / shows: Wed 3.4. at 19.00, Sun 7.4. at 18.00

::: ENGLISH :::

In ”Kerro minulle mistä kana kusee” -discussions held during the exhibition the artists Joonas Jokiranta ja Kari Yli-Annala invite you to tell us what exatcly is going on now? We encourage you especially to talk on topics that have been left unspoken in some previous situation or event.

“Kerro minulle mistä kana kusee – Conversations about contemporary topics” is part of the 10 year celebration program of the Nomadic academy of experimental arts (founded in 2009).  During these 10 years academy has held or organised collaboratively one mail art exhibition and other exhibitions, two reading circles, three performances, four 12 hour symposiums, five sound art events, lectures, workshops and seven international moving image festivals.

Comments are closed.