Avoin haku elokuulle 2020/ Open call for August 2020

OC_2020_kuva

Scroll down for English

/////

Avoin haku elokuulle 2020/ Paikkasidonnainen taide

Pyydämme taiteilijoilta tai taiteilijaryhmältä näyttelyehdotuksia yksityisnäyttelylle teemalla paikkasidonnainen taide. Teosten tekniikka on vapaa. Galleriatila on mahdollisuus muokata kokonaisteokseksi, tai sarjaksi installaatioita, sillä taiteilija saa tilan käyttöönsä sekä heinä- että elokuun ajaksi sisältäen ripustuksen, näytteilläoloajan ja purun. Varsinainen näyttelyaika on elokuussa ja mahdolliset tapahtumat näyttelyn aikana sovittavissa. Pyydämme ottamaan huomioon jo hakuvaiheessa, että tila on palautettava alkuperäiseen kuntoonsa syyskuun alkuun mennessä.

Hakuohjeet:

Vastaanotamme hakemuksia vain sähköpostitse. Hakemukset toimitetaan yhtenä Pdf-liitteenä
(max. 10MB) osoitteeseen: galleria.oksasenkatu11(a)gmail.com. Otsikoi sähköposti ja liite OC_2020_oma/ryhmän nimi. Lähetä hakemus 10.9.2019 23:59 mennessä. Ilmoitamme hakijoille mahdollisimman pian määräajan päätyttyä tai viimeistään 30.9.2019.

Kysymyksiin hausta vastaa : marnohanna(a)gmail.com

Liitteen tulee sisältää:

-näyttelysuunnitelma, teksti max. 1 A4, johon voi lisäksi liittää kuvia
-Aikaisempia työnäytteitä: linkki online-portfolioon/ nettisivuille/ kuvaliitteitä/ linkki video- tai ääninäytteisiin

Pdf-tiedostot voit tarvittaessa pienentää osoitteessa: https://smallpdf.com/compress-pdf.

Oksasenkatu 11 tarjoaa käyttöösi tilan, gallerian oman mainonnan, teknistä apua ja apua rahoituksen hakemisessa näyttelyn ajaksi. Gallerialla on näytteillepanijan käytettävissä tekniikkaa videoprojisointiin ja äänentoistoon sekä perustyökalut. Taiteilija on vastuussa näyttely – ja matkakuluista, ripustuksesta, purusta ja näyttelyn valvonnasta. Taiteilija päättää näyttelyn aukioloajoista. Tila sijaitsee asuintalossa, joten tilassa ei saa tuottaa ääntä 22-07 välillä arkisin, viikonloppuisin 22-09 välillä. Äänen suhteen naapurit on hyvä ottaa huomioon myös muina aikoina.

Gallerian sijainti:

Oksasenkatu 11
00100 Helsinki

Lisätietoja galleriasta:

http://www.oksasenkatu11.fi/
https://www.facebook.com/oksasenkatu11/

Odotamme mielenkiinnolla ideoitanne!

/////

In English:

Oksasenkatu 11: Open Call 2020 for August/ Site-specific art

We’re inviting an artist or a group of artists to send proposals for a solo exhibition that will take place in August 2020. The theme of the open call is site-specific art and it’s open to any medium. For this slot it’s possible to construct during the month of July also, to reinterpret the gallery space in its’ entirety into an installation or a series of installations. The gallery will be available for the artist between July and August including the hanging, the opening hours and taking down. Exhibition time is in August. Please consider already when applying, that we need the space back as it was before the exhibition by the beginning of September.

Application instructions:

We accept applications only via e-mail. Please send the application containing a single Pdf-file (max. 10MB) as an attachment to galleria.oksasenkatu11(a)gmail.com. Title the e-mail and the file OC_2020_your/ group name. Deadline for the applications is 10.9.2019 23:59. We’ll let the applicants know as soon as possible or by 30.9.

Questions about the application process : marnohanna(a)gmail.com

The attachment should include:

-The exhibition proposal- text shouldn’t exceed 1 A4, you may add images or sketches
-Previous work sample: a link to an online portfolio/ website/ picture files/ links to audio or video work samples

Help for compressing your file at: https://smallpdf.com/compress-pdf.

Oksasenkatu 11 is offering the space, gallery’s own advertising, some technical assistance and help in applications for funding of the exhibition. Available for the exhibiting artist are video projection equipment, speakers and basic tools for the installation. The artist is responsible for the exhibition and travel cost, hanging, gallery attending and taking down the exhibition. Opening hours are decided by the artist. Additional events during the exhibition time are arrangeable. Please note there should be silence between 22-07 weekdays and 22-09 weekends. Soundwise we’d like you to be considerate of our neighbours at other times also.

Location:

Oksasenkatu 11
00100 Helsinki

Info of the space:

http://www.oksasenkatu11.fi/
https://www.facebook.com/oksasenkatu11/

We’re looking forward to your ideas!

/////

Oksasenkatu 11 toimintaa tukee Koneen Säätiö/ Oksasenkatu 11 operation is funded by Koneen Säätiö

Comments are closed.