LAHJAHEVOSEN SUU

LAHJAHEVOSEN SUU

Oksasenkadulla vuodesta 2008 toimineen taiteilijalähtöisen näyttelytilan taustalla oleva ryhmä esittäytyy yhteisessä näyttelyssä. Tilan ensimmäisessä, 1.11.2008 avautuneessa näyttelyssä heitimme kevyet mullat paikan aiemmalle toiminnalle sellaisena, kuin se oli tullut tutuksi ja esittelimme tilan lisäksi itsemme. Nyt, 4 vuotta ja 4 kuukautta myöhemmin tilassa avautuu näyttely, jossa kurkistetaan lahjahevosen suuhun. Perjantaina 22.2 avautuvassa näyttelyssä ryhmän jäsenet esittelevät kukin henkilökohtaista taiteellista työskentelyään.

Neljän toimintavuotensa aikana Oksasenkatu 11 on yhteistyössä muiden taiteilijoiden kanssa järjestänyt joukon erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia. Tilassa on nähty paitsi yksityis- ja ryhmänäyttelyitä, myös työpajoja, paikkasidonnaisia tilateoksia ja poikkitaiteellisia tapahtumia. Oksasenkatu 11 luoma kollegiaalinen ympäristö ja mahdollisuus työskennellä paikan päällä jo ennen varsinaista näyttelyä on tarjonnut laajalle joukolle erilaisia taiteentekijöitä mahdollisuuden päästä teoksineen uudella tavalla esille.

Näyttely avoinna 23.2 – 10.3.
ke – pe 12 – 18, la – su 12 – 17

Leave a Reply